Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Δεν έχουν τον Θεό τους: 147 λαθρομετανάστες που ήθελαν να πάνε στη Μάλτα τους έφεραν με το ζόρι στην Ελλάδα!

 

Και όμως συνέβη και αυτό στην ανύπαρκτη αυτή χώρα. Λαθρομετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν στα χωρικά ύδατα της Μάλτας(!) «διασώθηκαν» και μεταφέρονται στον Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα οι 147 λαθρομετανάστες βρίσκονταν στα χωρικά ύδατα της Μάλτας όταν βάσει της πάγιας διαδικασίας τηλεφώνησαν στο διεθνή αριθμό 112 για να διασωθούν.
Εντοπίστηκαν από το Λιμενικό Σώμα της Μάλτας και λίγο αργότερα τους περισυνέλλεξε το ο υπό σημαία Μάλτας motor tanker “SOUTHERN SPIRIT”.
Ωστόσο και για λόγους που έχουν κάνουν με την επιστήμη της ψυχιατρικής κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στον Πειραιά!
Από ποιους κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στον Πειραιά   και βάσει ποιων κριτηρίων; Η Μάλτα απέχει 50 ν.μ. από τις πλησιέστερες ιταλικές ακτές και 316 ν.μ. από την πλησιέστερη ελληνική!
Βέβαια αυτό δε στάθηκε εμπόδιο για αποφασιστεί να μεταφερθούν στον Πειραιά! Δεν μας φτάνουν αυτοί που στέλνει το τουρκικό κράτος από τα παράλια της Τουρκίας τώρα «διασώζουμε» και αυτούς που θέλουν να πάνε σε άλλες χώρες!

defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Τό πρόβλημα είναι ότι λίγοι Έλληνες έχουν καταλάβει αυτόν τόν δούρειο ίππο πού αλλοιώνει τόν πληθυσμό τής Ελλάδος. Ή πλειοψηφία έχει μεσανυκτα καί νοιάζεται μόνο γιά τά οικονομικά. Όλοι αυτοί θά βρεθούν πρό εκπλήξεως καί ανίσχυροι ν΄ αντιμετωπίσουν τήν βαρβαρότητα πού θά προκύψει, επειδή έχουν δώσει δείγματα στήν κοινωνία μέχρι πού μπορούν νά φθάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η στροφή στην πολιτική τους ,στο συγκεκριμένο θέμα ,πολλών υποψηφίων δείχνει ότι ίσως δεν είναι τόσο λίγοι όσο λες.Τα ΜΜΕ εκφοβίζουν με την ρετσινιά του "ρατσιστή" αλλά η εικόνα που δείχνουν δεν είναι αντιπροσωπευτική της κοινωνίας. Οι εκλογές, ευκαιρία να μετρηθούμε...

      Διαγραφή