Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Απειλεί με επιστολή ανώνυμου δικαστικού ο Κασιδιάρης(Video)

Επιστολή ενός δικαστικού κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης προκειμένου να υποστηρίξει ότι οι διώξεις για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης είναι «στημένες».

Ο εν λόγω δικαστικός, του οποίου τα στοιχεία δεν δημοσιοποιήθηκαν, κάνει λόγο για πολιτική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα αναφέρει ότι η Ιωάννα Κλάπα γνώριζε δέκα ημέρες πριν ορισθεί, ότι θα της δώσει την υπόθεση ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

«Η Κλάπα δέκα ημέρες πριν οριστεί ανακρίτρια της ΧΑ, χοροπηδούσε από χαρά, λέγοντας "ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση και θα τους χώσω όλους μέσα. Όλοι οι δικαστές είναι εξοργισμένοι για διαδικασία που εξευτελίζει τη Δικαιοσύνη και σύντομα θα αντιδράσουν"»  γράφει ο δικαστής στην επιστολή του, σύμφωνα με τον κ.Κασιδιάρη .
Ο εκπρόσωπος τύπου της  Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε «ψεύτη» τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν τον προπηλάκισε όπως ο ίδιος έχει ισχυριστεί.

«Εκτός αν λέει για ένα διάλογο, όταν ήρθε στην είσοδο του γραφείου μου και μου έλεγε "ακούω τις εκπομπές σου... θα δεις ότι θα πάνε αλλιώς τα πράγματα"» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης .


http://www.topontiki.gr/article/73361/Apeilei-o-Kasidiaris-me-epistoli-anonumou-dikastikou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου