Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ : "To γραφείο Παπανδρέου τηλεφωνεί υπέρ της ΔΗΜΑΡ σε όλη την Ελλάδα "


Eίτε το παρακάτω δημοσίευμα από το iefimerida.gr είναι αλήθεια , είτε πρόκειται για στημένο δημοσίευμα το θέμα είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει μεγάλος πόλεμος...

("έγκυρες πηγές"...χμ)

Εγκυρες πηγές αναφέρουν, αποκλειστικά στο iefimerida.gr, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά την κοινή εμφάνισή του με τον Φώτη Κουβέλη σε εκδήλωση για το βιβλίο της υποψήφιας Μαριλένας Κοππά, έδωσε εντολή στο περιβάλλον του να ξεκινήσουν προεκλογική σταυροφορία υπέρ της ΔΗΜΑΡ.

Τα τηλεφωνήματα γίνονται από τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου στο πολιτικό του γραφείο, οι οποίοι έρχονται σε επικοινωνία με θύλακες που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό και ζητούν να ψηφίσουν «δαγκωτό ΔΗΜΑΡ» στις ευρωεκλογές.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στενοί φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα όπου είναι βουλευτής, στηρίζουν ανοιχτά τη ΔΗΜΑΡ.
Πρόκειται για μια εξαιρετικά σοβαρή εξέλιξη, αφού από τα μισόλογα και τις νύξεις, το περιβάλλον Παπανδρέου πέρασε στην πράξη και αντί να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και την Ελιά, στηρίζει ανοιχτά ένα αντίπαλο κόμμα στις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου