Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Νέα ἀπάτη στο διαδίκτυο μὲ γυναίκα ποὺ τῆς …"ἔραψαν τὸ μάτι και το στόμα"

Προσοχή…!!!
Νέα απάτη κυκλοφορεί στο internet, σχετικά με μία κοπέλα που δήθεν της έραψαν το στόμα για να μην αναφέρει το όνομα του Ιησού.
Δεν συνέβη ποτέ!!!
Νέα ἀπάτη μὲ γυναίκα ποὺ τῆς ...ἔραψαν τὸ μάτι!!!1
Το πρώτο ύποπτο σημείο της υποθέσεω είναι η καθαρά Γιαπωνέζικη εμφάνιση της κοπέλας, που δεν μπορεί να σχετίζεται με την Σαουδική Αραβία.

Το δεύτερο ύποπτο σημείο ο πολύ προσεκτικός τρόπος που έγιναν τα ράμματα στο μάτι, ώστε να μην προκαλέσουν καμμία σοβαρή ζημιά.
Τρίτο ύποπτο σημείο η έλλειψη στοιχείων και η έλλειψη αναφοράς από κάποια δημοσιογραφική πηγή, που να τηρεί τα προσχήματα.

Κι όμως πρόκειται για μέρος … ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗΣ παραστάσεως με extreme body modification και τίτλο TSUKIKA 2008.

Η ιστοσελίδα του καλλιτέχνη είναι αυτή www.keroppymaeda.com/main.html (photo gallery, extr.body.modif.Slide 30) .
Νέα ἀπάτη μὲ γυναίκα ποὺ τῆς ...ἔραψαν τὸ μάτι!!!3
Αυτή η ακραία μορφή τέχνης έχει κάποιους οπαδούς και έτσι κάποιοι βγάζουν το ψωμί τους κάνοντας αηδιαστικά και ανατριχιαστικά ακροβατικά επί σκηνής. Νέα ἀπάτη μὲ γυναίκα ποὺ τῆς ...ἔραψαν τὸ μάτι!!!4
Μπορείτε να δείτε κι εδώ σχετικό υλικό http://blog.livedoor.jp/tsukika69.Νέα ἀπάτη μὲ γυναίκα ποὺ τῆς ...ἔραψαν τὸ μάτι!!!2

Πρόκειται δηλαδή για ένα ακόμα Hoax, που μοναδικό σκοπό έχει τον αποπροσανατολισμό. Νέα ἀπάτη μὲ γυναίκα ποὺ τῆς ...ἔραψαν τὸ μάτι!!!5
 
Είναι πολύ βολικό να κυκλοφορούν αντιμουσουλμανικές ιστορίες σε χριστιανικές χώρες και αντιχριστιανικές ιστορίες σε μουσουλμανικές χώρες.
Οι επικυρίαρχοι θα το γλεντούν πραγματικά βλέποντας τα θύματά τους να αλληλοστοχοποιούνται.
Σφυρίξατε λήξη του συναγερμού!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου