Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Από ψεύτικο λογαριασμό του Στ. Θεοδωράκη το σχόλιο για Κούνεβα.

Την έντονη αντίδραση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη προκάλεσε μια ανάρτηση στο Twitter για την Κωνσταντίνα Κούνεβα, η οποία έγινε από πλαστό λογαριασμό ενός χρήστη που υποδύεται τον Στ. Θεοδωράκη.

«Από την πρώτη στιγμή το Ποτάμι ξεκαθάρισε ότι ο χρήστης του Twitter που εμφανίζεται ως @cocobilly-Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Παρόλα αυτά ο άγνωστος χρήστης @cocobilly συνεχίζει. Η σημερινή του ανάρτηση όμως ξεπέρασε κάθε όριο» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Είναι ανήθικο να παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια με ανθρώπους σαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα, μια γυναίκα που πλήρωσε πολύ ακριβά τη συνδικαλιστική της δράση. Η Κωνσταντίνα είναι φίλη μου και οφείλω να την υπερασπιστώ δημόσια και να πω στον άγνωστο @cocobilly, ως εδώ!

» Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ χυδαιότητας και πλάκας, και υπάρχει και όριο στο τρολάρισμα, είτε γίνεται κατά παραγγελία είτε όχι. Ας σταματήσει εδώ λοιπόν η πλάκα ή αλλιώς ας βγάλει την μάσκα για να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε»» καταλήγει ο Στ. Θεοδωράκης.

Το επίμαχο tweet ανέφερε τα εξής: «Της έριξαν βιτριόλι επειδή τη ζήλευαν για την ομορφιά της @GVeltsi: Η Κούνεβα έγινε ιερή αγελάδα επειδή κάποιος τρελός της έριξε βιτριόλι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου