Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟ: Απίστευτη ξεφτίλα της πρώην (πλέον) ΠΑΣΟΚας Μαριλένας Κοππά!!Δείτε επιστολή που έστειλε στο κόμμα της  που αν δεν την είχε κάνει Ευρωβουλευτή ο ΓΑΠ δεν θα την ήξερε ούτε η μάνα της!! Η προσωποποίηση της αγνωμοσύνης:

Ζητάει να της επιστραφούν τα 600€ που της παρακρατήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ επειδή από τις 18.02 είναι ανεξάρτητη...  προφανώς αυτό εννοούσε όταν έγραφε στο Facebook ότι θέλει πρώτα να "ξεκαθαρίσει" τις σχέσεις της με το ΠΑΣΟΚ...

Σημειώστε ότι ο μισθός του Ευρωβουλευτή με επιτροπές, εισιτήρια, επιδόματα για συνεργάτες κ.λπ φτάνει κοντά στις 250.000 τον χρόνο!! 


ΦΩΤΟ: https://twitter.com/NHasapopoulos
http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/03/blog-post_30.html

2 σχόλια:

  1. τι να πω και εγώ που με εξόντωσαν οικονομικά με στημένες ΕΔΕ πληρώνοντας κόσμο για να πει ψέματα και μαζεύτηκε μία δικογραφία φακέλου που ζυγίζει πολλά κιλά, και δεν έχω διαβάσει τίποτα μέχρι τώρα τόσο καιρός που έχει περάσει, μόνο και μ΄νο για να μην πάθω εγκεφαλικό από τόσα ψεύδη από κόσμο ακόμα που δεν γνώριζα. Χρήμα? Με το τσουβάλι για να γίνουν αυτές οι ΕΔΕ. Δεν τους έφτανε ο πόλεμος βίας σε όλα τα επίπεδα της προσωπικότητάς μου, ήθελαν να με διαλύσουν και οικονομικά χωρίς να βγάλω και αποτέλεσμα γιατί πληρώσανε και δικηγόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα που αναφέρεσαι, πάντως καλό κουράγιο...

      Διαγραφή