Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

"Βαριά" καταγγελία Παναγιώταρου για ανακρίτρια

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη πριν λίγο ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλίας Παναγιώταρος αναφορικά με την ανακρίτρια (μια από τις δύο) που προφυλάκισαν τους τρεις βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου. 
Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι ο σύζυγός της είναι ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ! Ελπίζουμε ότι δεν είναι έτσι γιατί κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου είχε χαρακτηρίσει την Δικαιοσύνη "Οχυρό της Δημοκρατίας".
Πώς είναι δυνατόν η σύζυγος κορυφαίου πολιτικού αντιπάλου ενός κόμματος να προφυλακίζει στελέχη του κομματος αυτού (αν φυσικά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η καταγγελία του Η.Παναγιώταρου);
Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή της ΧΑ έχει ως εξής:

"Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα. Πάει η κα Κλάπα με τις δικογραφίες και τις διαβάζει παρέα με τον σύζυγό της που είναι ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ. Θα τα βγάλουν οι δικηγόροι αυτά!"
http://www.defencenet.gr/defence


Σχόλιο : Θυμίζω τι έλεγε το ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Ρουσόπουλου- Ζαχαρέα.

«Υπάρχουν τα αυτονόητα που λένε πως ένας υπουργός που εποπτεύει τα ΜΜΕ και είναι υπεύθυνος για το θεσμικό τους πλαίσιο και μοιράζει κρατική διαφήμιση, δεν μπορεί να έχει μια σύζυγο που παρουσιάζει τα νέα σε κεντρικό δελτίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου