Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών σε βουλευτή της ΝΔ

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επιβλήθηκε χθες από το Πλημμελειοδικείο Τρικάλων, σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay, στον πρώην δήμαρχο και νυν βουλευτή της ΝΔ, Μιχάλη Ταμήλο, με το σκεπτικό ότι...δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την εκτέλεση έργου.

Η υπόθεση αφορά το έργο διαμόρφωσης κτιρίου στον συνοικισμό Λεπτοκαρυάς το 2008 προκειμένου εκεί να λειτουργήσει Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ με αντικείμενο την εκπαίδευση μαθητών για την εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «trikaladay.gr», το θέμα προέκυψε όταν αρχικά το 2011 έγινε ανώνυμη καταγγελία για παράνομη ανάθεση του έργου από τον Δήμο Τρικκαίων, ενώ στη συνέχεια ασκήθηκε αγωγή από τον εργολάβο για την μη καταβολή χρημάτων από τις εργασίες που εκτέλεσε.

Όπως δήλωσε ο κ. Ταμήλος, δεν υπήρχε καμία ευθύνη του Δήμου για την πληρωμή του εργολάβου καθώς το κόστος των εργασιών βάρυνε αποκλειστικά τον ΟΑΕΔ. Ωστόσο το Δικαστήριο δεν επείσθη και επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, ενώ ο κ. Ταμήλος άσκησε έφεση.


Πηγή:Trikaladay
http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/01/10_12.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/Rnkws+(%CE%94%CE%B5%CE%BE%CE%AF+%CE%95%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BC)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου