Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

O Τραγάκης ξέχασε τα δικά του και "νιώθει ντροπή" για τον Λιάπη.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης, μίλησε σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Μέγκα, αναφέροντας ότι νιώθει ντροπή για το φαινόμενο Μιχάλη Λιάπη.

«Εγώ πραγματικά νιώθω ντροπή για το φαινόμενο Μιχάλη Λιάπη. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη. Έχει κάνει και άλλα λάθη, όπως τότε με τον Χριστοφοράκο με το ιδιωτικό αεροπλάνο. Δείχνει επιπολαιότητα και έναν άνθρωπο με συμπεριφορά ανεξήγητη. »
 
Και φυσικά η δική του συμπεριφορά και ...εξηγήσιμη ήταν και χωρίς καμία επιπολαιότητα.

 Θυμίζω ότι σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbomb το καλοκαίρι του 2012 είχε διορίσει στην βουλή όλο του το σόι:
 
-την κόρη του  (απασχολούνταν στο πολιτικό του γραφείο και μονιμοποιήθηκε στη Βουλή με το νόμο Σιούφα, το 2009).
 
-Τον σύζυγο της κόρης του, ( είχε προσληφθεί σε δημοτικό ραδιόφωνο το 1985 και στη συνέχεια ο κ. Τραγάκης τον απέσπασε στο Κανάλι της Βουλής. Μονιμοποιήθηκε επίσης με το νόμο Σιούφα).
- Την αδελφή του συζύγου της κόρης του. ( ο κ. Τραγάκης την διόρισε ως μετακλητή)
 
-Την σύζυγο του γιου του. (διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή το 2004. Μονιμοποιήθηκε με τον επίμαχο νόμο Σιούφα.
Ο ίδιος ο κ. Τραγάκης υποστηρίζει ότι όταν διορίστηκε η μετέπειτα σύζυγος του γιου του, οι δύο νέοι δεν γνωρίζονταν και ότι ο έρωτας προέκυψε στη συνέχεια).
 
Ο κ. Τραγάκης είχε πει τότε ότι :
 
"Από την στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει συγκεκριμένους κανόνες σε αυτή τη διαδικασία (εννοεί την επιλογή μετακλητών), σταματάει μια πρακτική που δικαίως ή αδίκως έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις».

Βέβαια εκείνη η ...απόφαση της κυβέρνησης ήταν για να καλυφθεί και να σταματήσει το θέμα. Από όσο ξέρω δεν υπάρχει κανένας κανόνας, οι υπουργοί , οι βουλευτές και όποιοι άλλοι δικαιούνται, εξακολουθούν να  διορίζουν ως μετακλητούς υπαλλήλους όποιους αυτοί γουστάρουν μέχρι να μονιμοποιηθούν από κάποιον νόμο "φούφουτου" μετά από κάποια χρόνια...
Έτσι, για να μην αγανακτούμε μόνο με τις "ντροπές" των άλλων...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου