Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Τέτοια δημοσιογραφική ξεφτίλα , δεν έχει ξαναγίνει. Από το διαδίκτυο οι “φωτογραφίες ντοκουμέντα”!

Σημ kolot: Για να ευχαριστηθείτε καλύτερα το θέμα , πρώτα διαβάστε το κείμενο και δείτε τελευταίο το βίντεο. Ιδίως το σημείο  με το "ματωμένο μαχαίρι" είναι όλα τα λεφτά...

Ξεκίνησε το νέο επεισόδιο της "Χρυσαυγειάδας", το οποίο έχει ως κύριο μενού τα συγκλονιστικά στοιχεία από τους υπολογιστές της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος του νέου σόου στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ δεν είναι άλλος από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ή όπως είπε και ο συναγωνιστής Παναγιώταρος: "Φάτε μνημόνιο το βράδυ".
Αυτά που θέλουν να περάσουν τα παπαγαλάκια ως νέα ντοκουμέντα, δεν είναι τίποτα άλλο από φωτογραφίες που καθένας βρίσκει στο διαδίκτυο. Άρα με αυτήν την λογική των τσοντοκάναλων κάθε υπολογιστής είναι ένα εν δυνάμει οπλοστάσιο ενός μέλους εγκληματικής οργάνωσης.
Πέρα από το βίντεο με το παραλήρημα των δημοσιογράφων του Alpha, παραθέτουμε τις εν λόγω φωτογραφίες που διέρρευσαν από την δικογραφία και τους ανάλογους συνδέσμους που αποδεικνύουν πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είναι κάτι μυστικό, αλλά μπορεί να τις βρει οποιοσδήποτε!

(1:38-1:44)Μαχαίρι εγκλήματος

(1:50 - 1:55) Πακιστανός μπαζούκας

(0:01- 0:06) Καλάσνικοφ


(0:21- 0:31)Φωτογραφία που έβγαλε η ασφάλεια Βόλου

(0:09- 0:13)Βλήματα http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου