Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

17.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ Η ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...!!!


«Ήσουν… κηπουρός του Γιώργου Παπανδρέου; Θα ανταμειφθείς!». Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται οι αρμόδιοι, αφού δεν εξηγείται διαφορετικά ότι, ακόμα και σήμερα και πάρα όσα δεινά τραβά η χώρα εξαιτίας της διακυβέρνησης από τον «καπετάνιο του Τιτανικού», συνεχίζουν απλόχερα (αν και νομότυπα) να τακτοποιούν επαγγελματικά και οικονομικά τους στενούς συνεργάτες του.

Ενδεικτική ή περίπτωση της πρώην υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και εξ’ απορρήτων του κ. Παπανδρέου, Τίνας Μπιρμπίλη, η οποία, αφού για 18 μήνες «προσέφερε τις υπηρεσίες της» ως εκπρόσωπος της χώρας μας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, πλέον έχει αναλάβει τη θέση της εκτελεστικής γραμματέως της Σύμβασης της Βιέννης για την προστασία του στρώματος του… Όζοντος, ως εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.


Στη Διαύγεια

Οι προκλήσεις πάντως δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με δύο αποφάσεις του υπουργείου Ανάπτυξης, που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια και φέρνει στο φως η «κυριακάτικη δημοκρατία», οι Έλληνες φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν επιπλέον περισσότερα από 17.500 ευρώ για την μετεγκατάσταση της από το Παρίσι στην Αθήνα.

Πατήστε πάνω στο δημοσίευμα για μεγέθυνση:


Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου