Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση του Τέρενς Κουίκ για ανάρτηση στο blog μου .



(Για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας... :)
 

Η δήλωση έγινε για την ανάρτηση "Βουλευτές ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ , μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ Μειονότητας Δ.Θράκης".
(Η σύνδεση με την ανάρτηση στο τέλος της δήλωσης) 
 
 

[Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του ευθύνη τη Θράκη, κυρίως για τα εθνικά θέματα που την απασχολούν, έκανε την εξής δήλωση:
 
«Σήμερα με μεγάλη μου έκπληξη, διάβασα το εξής δημοσίευμα:
 
«Μεγάλο πολιτικό θέμα έχει προκύψει με τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, τα ονόματα των οποίων φιγουράρουν πρώτα-πρώτα στη λίστα των μελών της αυτοαποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης-ΣΕΤΜΔΘ», που ζητά να ξαναγραφεί η Ελληνική Ιστορία και να μη γίνονται αναφορές στις τουρκικές φρικαλεότητες στη Σμύρνη το ’22, για χάρη της… ελληνοτουρκικής φιλίας.

Η τουρκική εκδοχή της ιστοσελίδας είναι πιο ενημερωμένη καθώς στην κορυφή της λίστας εμφανίζονται τα ονόματα των Βουλευτών
Αχμέτ Χατζηοσμάν (Ροδόπης – ΠΑΣΟΚ),
Αϊχάν Καραγιουσούφ (Ροδόπης – ΣΥΡΙΖΑ) και
Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (Ξάνθης – ΣΥΡΙΖΑ).

Αντίθετα, η ελληνική «βερσιόν» της ιστοσελίδας δεν ανανεώνεται (όπως φαίνεται) τόσο τακτικά, με αποτέλεσμα στην κατηγορία των μελών να εμφανίζονται τα ονόματα του πρώην βουλευτή Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή και του επενεκλεγέντα Αχμέτ Χατζηοσμάν.

(Το κείμενο από Ε.Τ και http://nyxtobaths.blogspot.com/2012/08/blog-post_7512.html#more)»

Περιμένω από τα δύο Κόμματα, να πάρουν θέση για το δημοσίευμα και ως προς την ουσία του (αλλαγή της... ιστορίας μας!) και ως προς την εμπλοκή των Βουλευτών τους, αν αληθεύει. 
Με την ευκαιρία ερωτώ ποιά θέση παίρνουν τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τις διάφορες αυτοαποκαλούμενες «Τουρκικές Ενώσεις ή Σωματεία Δυτικής Θράκης». 
Όπως επίσης ποιά θέση παίρνουν, όταν Βουλευτές, Πολιτευτές ή κομματικά τους στελέχη, μετέχουν των δραστηριοτήτων των προαναφερομένων Ενώσεων ή Σωματείων και μάλιστα φωτογραφίζονται κάτω από την «πράσινη σημαία».
Θεωρώ περιττό να υπενθυμίσω την Συνθήκη της Λωζάννης και τον όρκο των 300 Βουλευτών στο Σύνταγμα της πατρίδας μας».
Υ.Γ. Προς επίρρωση των λεγομένων μου,
επισυνάπτεται το σχετικό link:http://kolotoubes.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8703.html]



 

2 σχόλια:

  1. Καμία ευλογία γενίων!
    Διαβάζεσαι και διαβάζεσαι πολύ. Ειδικά κάτι ΦΕΚ που περνάνε στη ζούλα και κάτι "με λένε Ρίζο και τα γυρίζω" κάνουνε θραύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Βοηθάνε" πράγματι πολλοί πολιτικοί. Όχι, όχι δεν έχω παράπονο...

      Διαγραφή