Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Η ΝΔ χρωστάει μισό εκατομμύριο ευρώ στη ΔΕΗ, αλλά κόβουν το ρεύμα των Ελλήνων

Οι αθεόφοβοι έχουν κόψει το ρεύμα σε γηροκομεία, σε ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας, σε οικογένειες που δεν έχουν πλέον ΟΥΤΕ τα στοιχειώδη. Και είναι πρόκληση το κόμμα που κυβερνά και επιβάλλει φόρους αμείλικτα να εξαιρεί τον εαυτό του από τις κυρώσεις.
H ΝΔ χρωστάει μισό εκατομμύριο στη ΔΕΗ για το ρεύμα στα γραφεία της, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός!
Η ΔΕΗ βεβαίως δεν τολμά να εφαρμόσει τον νόμο. Αντιθέτως! Κάθε φορά η διοίκηση της εφευρίσκει και μια νέα “ρύθμιση” για να μην πληρώσει η ΝΔ τα κλεμμένα από τον Ελληνικό Λαό.. Η ντροπή όμως πάει και παραπέρα! Δηλαδή η πρακτική της οδηγεί σε απευθείας ρήξη τις σχέσεις του με τον Ε. Βενιζέλο. (Δεν ξέρουμε αν το ξέρει ακόμη ο Βενιζέλος).
Το κυβερνών κόμμα, δεν πληρώνει ούτε το χαράτσι… Χρησιμοποιεί ως επιχείρημα πως η “οικονομική κρίση” δεν επιτρέπει την αποπληρωμή του χρέους. (!) Αυτό όμως το επιχείρημα ΔΕΝ ισχύει για κάθε φτωχό καταναλωτή, για αυτούς που τους έχουν κόψει το ρεύμα, αλλά μόνο για τη ΝΔ …
Με απάθεια και αντίληψη από τα παλιά, κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό λέγοντας μας στα ίσια πόσο κορόιδα είμαστε όλοι οι άλλοι που πληρώνουμε ή δεν έχουμε να πληρώσουμε. Οι δήθεν “νοικοκυραίοι, μας νοικοκύρεψαν” και αποδείχτηκαν μπαταχτσήδες και τώρα παίζουν με τα τεντωμένα νεύρα εκατομμυρίων Ελλήνων.


 http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/idou-oi-mpatachtshdes-h-nd-chrwstaei-ekatontades-chiliades-eurw-alla-h-deh#ixzz2lf3GhEI4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου