Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Ερωτηματικά! Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;

Πληθαίνουν οι πληροφορίες από τα μμε της αποβλάκωσης της διαπλοκής ,για τις υποκλοπές συνομιλιών μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από τον σούπερ κοριό της ΕΥΠ.
Και κανείς δεν μας λέει εάν η παρακολούθηση ενός πολιτικού κόμματος από την ΕΥΠ, ή τις αμερικανικές ή τις ισραηλινές «υπηρεσίες» είναι νόμιμη. 
Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι η αποπομπή του προϊστάμενου της Γ ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ στην οποία είχε ανατεθεί η παρακολούθηση του ενός νόμιμου κόμματος του κοινοβουλίου έγινε επειδή ζητούσε νομική κάλυψη για να παρακολουθήσει ένα πολιτικό κόμμα!
Πληθαίνουν επίσης οι πληροφορίες ότι δεν υπήρχε έγκριση εισαγγελέα για τις παρακολουθήσεις και ότι τώρα προσπαθούν να εμφανίσουν εκ των υστέρων μια τέτοια εντολή. Αλλά για αυτό πρέπει να βρεθούν πολλοί «πρόθυμοι», να βρεθούν αριθμοί πρωτοκόλλου εκ των υστέρων, και να «κλείσουν» πολλά στόματα.
Η εντολή για τις παρακολουθήσεις αν υπάρχει, θα έπρεπε να έχει δημοσιοποιηθεί χθες, και τέλος πάντων πριν αρχίσει η διαρροή των υποκλοπών στον Μπόμπολα.  
http://deltio11.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8056.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου