Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Ζητούν να καταργηθούν τα προνόμια των Μουσουλμάνων. Οι παλιορατσιστές...

Νέο "ρατσιστικό παραλήρημα " από την Χ.Α , σύμφωνα με το Έθνος.
Ο λόγος;
 H X.A με ανακοίνωση ζητάει από το υπουργείο παιδείας να σταματήσουν τα προνόμια των μουσουλμάνων μαθητών για εισαγωγή στα ΑΕΙ.
Παρότι η εφημερίδα παραδέχεται ότι :"Οι Ελληνες μουσουλμάνοι της Θράκης  εισέρχονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με πολύ χαμηλότερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες κατηγορίες" η άρση αυτού του προνομίου θεωρείται "ρατσιστικό παραλήρημα" και "επίδειξη ρατσιστικού μένους".Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής έχει ως εξής:

«Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να καταργηθούν άμεσα τα προνόμια των μουσουλμάνων στις πανελλήνιες εξετάσεις. Είναι αντισυνταγματικό και αναξιοκρατικό να εισάγονται σε ανώτατες σχολές μαθητές με κάκιστη βαθμολογία λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι απαράδεκτη και καλλιεργεί τον ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία.

 Ας σημειωθεί πως στις φετινές βάσεις η κυβέρνηση έκρυψε τον όρο "μουσουλμάνοι" μέσα στο εύηχο "κοινωνικά κριτήρια". Ειδικοί σύμβουλοι του υπουργείου παιδείας εισηγήθηκαν αυτό το φθηνό τέχνασμα με σκοπό να περιοριστεί η διαρροή ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή».

 

1 σχόλιο:

  1. Ρατσιστές είστε εσείς με τους Έλληνες!!!
    Εγώ προτείνω το εξής:
    Με χαμηλές βαθμολογίες να περνάνε οι Έλληνες και οι Μουσουλμάανοι με τις τορινές βαθμολογίες των Ελλήνων.
    Σας αρέσει αυτό ρατσιστές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή