Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

'Εκθετος ο Βενιζέλος!

Την απαίτηση να προσγειωθεί το κυβερνητικό αεροσκάφος στη Σκιάθο που θα τον μετέφερε από τις Βρυξέλλες, παρά τις περί του αντιθέτου... παράτες του αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, αποκάλυψε, χθες, η «κυριακάτικη δημοκρατία».

Ειδικότερα, με το αποκαλυπτικό έγγραφο της εφημερίδας, όντως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε με υπηρεσιακό έγγραφο από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, το κυβερνητικό αεροσκάφος να τον αφήσει στην επιστροφή στη Σκιάθο και την επόμενη ημέρα το πρωί να πετάξει για την Αθήνα!

«Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και μέχρι έκδοσης τροποποίησης, το δρομολόγιο επιστροφής συμπεριλαμβάνει στάση στη νήσο Σκιάθο και η ώρα αναχώρησης είναι η 09.30».

Αυτό επισημαίνεται χειρόγραφα στο υπηρεσιακό έγγραφο που υπογράφει με εντολή υπουργού ο σύμβουλος πρεσβείας Α' Ευάγγελος Σέκερης και το οποίο έχει στην κατοχή του το Κέντρο Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) του ΓΕΑ.

Κατά συνέπεια, όσο και να προσπαθεί ο ύπαρχος του Τιτανικού, ο βουλιμικός για εξουσία και… παράτες Ευάγγελος Βενιζέλος, να πείσει μέσω δημοσιευμάτων και παραπολιτικών σε διαχρονικά φιλικές του εφημερίδες ότι δεν ζήτησε να επιστρέψει από τις Βρυξέλλες στη Σκιάθο, ίσως για να παραλάβει οικογενειακά του πρόσωπα και την επόμενη ημέρα να πετάξει για την Αθήνα, δεν πείθει, καθώς τα γραπτά μένουν. Και τα αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία».

Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το υπουργείο Εξωτερικών άφησε να διαρρεύσει μεν την περασμένη Παρασκευή το έγγραφο που αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία», ωστόσο από αυτό είχε αποκοπεί-απομονωθεί το χειρόγραφο κομμάτι, που είναι και η ουσία του.

http://www.dimokratianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου