Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Η "ρατσιστική προπαγάνδα της αστυνομίας για την εγκληματικότητα" συνεχίζεται. Βούλγαρος ο δολοφόνος δύο ηλικιωμένων...Εξιχνιάσθηκαν οι δύο ανθρωποκτονίες που διαπράχθηκαν στα τέλη Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, με θύματα δύο ηλικιωμένες γυναίκες, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές στις οικίες τους, στις περιοχές της Τραγάνας και του Μώλου Φθιώτιδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 27χρονος υπήκοος Βουλγαρίας.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 24-02-2013, βρέθηκε νεκρή εντός της οικίας της, στην Τραγάνα Φθιώτιδας, μία 77χρονη ημεδαπή. Η θανούσα βρέθηκε πεσμένη σε διάδρομο της οικίας της και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, ήταν δεμένη με υφασμάτινη ζώνη στα χέρια και με καλώδιο στα πόδια, ενώ στο πρόσωπό της είχε τοποθετηθεί ένα μαντήλι.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της 01-03-2013, βρέθηκε νεκρή μία 78χρονη ημεδαπή στο υπνοδωμάτιο της οικίας της, στο Μώλο Φθιώτιδας. Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, τα χέρια της θανούσας ήταν δεμένα από πίσω με ένα κομμάτι υφάσματος ενώ το στόμα της ήταν φιμωμένο με ύφασμα και χαρτί .

1 σχόλιο:

  1. Βοηθείστε τά δύστυχα λαθροσκουπίδια νά εγκληματούν πιό πολύ. Ταίστε τα, δώστε τους δουλίτσες, βάλτε τα στό σπίτι σας, κι έρχεται καί ή σειρά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή