Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Δεν υπάρχει...Το ΠΑΣΟΚ φοβάται ότι από την άνοδο της ακροδεξιάς κινδυνεύουν οι ανάπηροι , οι ψυχικά ασθενείς και οι...ηλικιωμένοι.

Χαράς ευαγγέλια για τα γερόντια που κλειδαμπαρωμένα στα σπίτια τους προσπαθούν να σωθούν από το ρατσιστικό, δολοφονικό μένος των ακροδεξιών.
Το ΠΑΣΟΚ και ο παμμέγιστος πρόεδρός του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ΔΕΝ τους ξέχασε.
 
Έτσι όταν η πρόταση νόμου εισαχθεί για συζήτηση , στην παράγραφο 1 του άρθρου 2 ,μαζί με τα άτομα με αναπηρία  και τους ψυχικά ασθενείς θα προστεθούν και οι ...ηλικιωμένοι. Εξάλλου το κίνημα φρόντιζε ανέκαθεν για τα "περήφανα γηρατειά".(επειδή ίσως κάποιοι δεν πιστέψουν την ύπαρξη της πραγματικά σωτήριας  αυτής πρωτοβουλίας του κ. Βενιζέλου, ακολουθεί το δελτίο τύπου του κινήματος)ΠΑΣΟΚ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 3 Ιουνίου 2013

Όπως τόνισε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη χθεσινή του ομιλία στο Κιλκίς, η επιστολή της ΕΣΑμεΑ με το αίτημα να συμπεριληφθούν στην παράγραφο 1 του άρθρου 2 της πρότασης νόμου για την “καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας” και τα άτομα με αναπηρία καταδεικνύει το εύρος της απειλής που αποτελεί για την κοινωνία μας η άνοδος της ακροδεξιάς και των νεοναζιστών.
Θύματα των ναζί ήταν οι ανάπηροι, ήταν οι πάσχοντες από ψυχικές ασθένειες. Σήμερα οι απόγονοί τους μιλούν για ευγονική και για "ελαττωματικά πλάσματα".
Το ΠΑΣΟΚ βλέπει θετικά την προσθήκη των ατόμων με αναπηρία, των ψυχικά ασθενών αλλά και των ηλικιωμένων στο πεδίο εφαρμογής του νόμου για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας και θα θέσει το θέμα όταν η πρόταση νόμου εισαχθεί για συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή.

 

1 σχόλιο:

  1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κινδυνεύσουν οι ψυχοπαθείς
    του ΠΑΣΟΚ από την Χ.Α. Ή μήπως όχι;
    Η Χ.Α. να μας απαντήσει, μας ενδιαφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή