Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία τη Σάμο, έκανε την εξής δήλωση:

«Είναι γνωστό ότι κατέθεσα στον ανύπαρκτο Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, Ερώτηση για το απίστευτο γεγονός της ελλείψεις οξυγόνου στο νοσοκομείο της Σάμου, την ώρα, μάλιστα, που υπήρχαν 3 διασωληνωμένοι ασθενείς στη ΜΕΘ.

Όπως πληροφορούμαι από τον Πολιτευτή του Κινήματός μας και δημοσιογράφο Γιώργο Γαρυφάλλου, η Διοικήτρια του νοσοκομείου Βασιλεία Σίδερη, σε δηλώσεις της στην ηλεκτρονική εφημερίδα NEWPOST επιβεβαίωσε το περιστατικό και είπε μια απίστευτη δικαιολογία!

«Καθυστέρησε 20 λεπτά να φέρει ο προμηθευτής το οξυγόνο διότι είχε κολλήσει από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που υπήρχαν γύρω από το Νοσοκομέιο και δεν είχε πρόσβαση»!!

Και μαζί με τον συνάδελφο Γιώργο Γαρυφάλλου, ρωτάμε τον ανύπαρκτο Υπουργό:

Η κυρία Σίδερη... πόσο ηλίθιους περνάει τους πολίτες της Σάμου;

Ποιος θέλετε να πιστέψει αυτή τη φτηνιάρικη δικαιολογία;

Πως είναι δυνατόν να ξεκίνησε ο προμηθευτής να φέρει οξυγόνο λίγα λεπτά πριν μείνει εντελώς το νοσοκομείο;

Αν ήταν το Νοσοκομείο Παίδων ή το Λαϊκό στην Αθήνα, με την πολλαπλάσια οδική κυκλοφορία και τα πολλαπλάσια παρκαρισμένα αυτοκίνητα, πόσους νεκρούς έπρεπε να έχουμε καθημερινά;

Αν πέθαινε κάποιος από τους 3 διασωληνωμένους ασθενείς της Μ.Ε.Θ. αυτή την δικαιολογία θα έλεγε η Διοικήτρια;

Μήπως η κα Βασιλεία Σίδερη, επειδή τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ότι μας πλασάρει, θα πρέπει να δείξει λίγο πιο αποφασιστική και αν δεν τα καταφέρνει, μήπως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει;

Έχει σκεφθεί ότι έχει αποτύχει ως ο σημαντικότερος παράγοντας ενός οργανισμού που δυστυχώς βρίσκεται στο χειρότερο στάδιο λειτουργίας του από τις πολιτικές αυτών των πράσινων κομματικών της φίλων που τη διόρισαν; (Αν και γαλάζιο να ήταν, δεν θα έκανε διαφορά. Κομματικός διορισμός θα εξακολουθούσε να είναι).
Ένα συγνώμη, που και αυτό δεν το είπε, δεν φθάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου