Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

Και άλλοι 8 "καλοδεχούμενοι" λαθρομετανάστες σε συμμορία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος οκτώ (8) αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και διέπρατταν διαρρήξεις σε κατοικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα
Εξιχνιάσθηκαν είκοσι οκτώ (28) περιπτώσεις
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος οκτώ (8) αλλοδαπών, υπηκόων Αλγερίας, Μαρόκου, Ιράκ και Αφγανιστάν, ηλικίας 20-29 ετών, για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα οι οκτώ (8) αλλοδαποί, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις κατοικιών, καταστημάτων και αυτοκινήτων, από τα οποία αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
Όπως εξακριβώθηκε από το Μάρτιο του 2009 μέχρι σήμερα έχουν διαπράξει είκοσι οκτώ (28) διαρρήξεις στο Παγκράτι, τον Κολωνό, το Νέο Κόσμο, τα Πατήσια, την Κυψέλη, τον Πειραιά, τα Χανιά και την Κόρινθο και αναλυτικά :
  • Δεκαοκτώ (18) διαρρήξεις αυτοκινήτων
  • Έξι (6) διαρρήξεις κατοικιών
  • Τέσσερις (4) διαρρήξεις καταστημάτων
Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και μέχρι στιγμής συνελήφθη ένας 23χρονος υπήκοος Αφγανιστάν ο οποίος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων μελών της σπείρας συνεχίζεται.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου