Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Ο Αντρίκος εξασφάλισε έξτρα μηνιαίο εισόδημα 500 € :)

 Kαμμένος :Εγώ κάθε τέσσερις του μήνα θα σας καλώ στις έξι, θα αποκαλώ από σήμερα τον Αντρίκο Παπανδρέου λαμόγιο, αρχιλαμόγιο της πολιτικής ζωής του τόπου για τη συμμετοχή του σε αυτά που παραδέχθηκε η δικαιοσύνη και θα του δίνω και 500 ευρώ.

(Oυπς, το "λαμόγιο" είναι των πεντακοσίων €, το "αρχιλαμόγιο" ίσως στοιχίζει κάτι παραπάνω...:)


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εμένα προσωπικά, για τον αγώνα τον οποίο ξεκίνησε μετά την ένταξη της Ελλάδος στην τρόικα και το ταμείο στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έγινε με δόλο από τον πρώην πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου. Μια έρευνα που ξεκίνησε για την πώληση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε συγκεκριμένους πελάτες που πόνταραν στην πτώχευση της χώρας μας. Ένα σενάριο το οποίο δεν είναι σενάριο συνωμοσίας, αλλά πλέον με απόφαση της δικαιοσύνης είναι επιβεβαιωμένο σενάριο υποταγής της Ελλάδος σε έναν μηχανισμό στήριξης υπό το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από ανθρώπους που πόνταραν και κέρδισαν από την πτώχευση της χώρας. Εμπλεκόμενος στο κύκλωμα αυτό είναι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Η απόφαση έχει να κάνει με δύο αγωγές που κατέθεσε ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου, οι οποίες δικάστηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη, από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και που δέχονται στο σύνολό τους - απορρίπτοντας τις αγωγές - τους ισχυρισμούς ότι ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου λειτούργησε ως broker των διεθνών τοκογλύφων. Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου ήταν υπάλληλος της εταιρείας UNIGESTION, η οποία αποδέχεται το δικαστήριο ότι «έπαιξε» ελληνικά CDS, δηλαδή ασφάλιστρα κινδύνου. Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντρίκος Παπανδρέου είχε εταιρεία στην Ελβετία, την I4CENSE συνέταιρος του οποίου μέσα στο ΔΣ ήταν o Jose Maria Figueres που μετείχε στην εταιρεία του Θεόδωρου Μαργέλλου την IG Partners η οποία ελέγχεται από την ελληνική δικαιοσύνη για τη συμμετοχή της - και αυτή - στα ασφάλιστρα κινδύνου, εταιρεία ενός ανθρώπου ο οποίος απασχόλησε την ελληνική δικαιοσύνη με την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού πριν από αρκετά χρόνια, περίπου τη δεκαετία του 1990.

Η απόφαση της δικαιοσύνης ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για την ποινική διερεύνηση που έχει ξεκινήσει ήδη ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης και οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και που πρέπει να οδηγήσει στην καταδίκη εκείνων που έστησαν στον τοίχο ως κοινοί μαφιόζοι την πατρίδα μας και τους Έλληνες πολίτες σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους και τους οικονομικούς δολοφόνους. Η απόφαση λοιπόν αυτή, αφού απορρίπτει κάθε ισχυρισμό του κ. Αντρίκου Παπανδρέου, αφού δεν του επιδικάζει τα εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε ως αποζημίωση και βεβαίως η αγωγή αυτή έχει συνέχεια με τις αγωγές που έχει καταθέσει ο κ. Μαργέλλος και οι υπόλοιποι που αναφέρονται στη συγκεκριμένη απόφαση, επιδικάζει 20.000 ευρώ ως δικαστικά έξοδα υπέρ εμού και των συνηγόρων μου και καταλογίζει 30.000 ευρώ επειδή δεν ήταν σωστοί οι χαρακτηρισμοί, κατά την άποψη της δικαιοσύνης, της λέξης «λαμόγιο» και η απειλή ότι θα δικάζουμε κάτω από το σπίτι του. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνηγόρους μου, τη σύζυγό μου Έλενα Τζούλη, τον βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο, τον Ηλία Γιολδασέα και τη συνάδελφο βουλευτή κ. Χρυσούλα Γιαταγάνα για την μάχη την οποία έδωσαν.

Να πω ότι αυτή η απόφαση της δικαιοσύνης δείχνει ότι υπάρχουν έντιμοι δικαστές και ελπίζω η ποινική δικαιοσύνη να αρχίσει την έρευνα.

Οι σημερινοί οικονομικοί δολοφόνοι, εκείνοι που παρείχαν εσωτερική πληροφόρηση εις βάρος του ελληνικού λαού και της εθνικής οικονομίας φαίνεται ότι θα πληρώσουν και στα ποινικά δικαστήρια και ότι ουσιαστικά η μία και μόνη εξεταστική την οποία ο κ. πρωθυπουργός παρότι υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και εν συνεχεία λόγω προστασίας του συμμαθητή του Γιώργου Παπανδρέου έχει ακυρώσει, είναι πλέον υποχρέωση της Βουλής των Ελλήνων να την αποφασίσει προκειμένου να πληρώσουν εκείνοι που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση.

Τις λεπτομέρειες θα τις δείτε στην απόφαση την οποία δίνω στη δημοσιότητα που δεν είναι καθαρογραμμένη. Αναγκάζομαι και κάνω αυτή την συνέντευξη τύπου και δίνω στην δημοσιότητα την πρόχειρη απόφαση την μη καθαρογραμμένη, διότι με έναν τρόπο που εκείνοι ξέρουν βγήκαν σήμερα στο διαδίκτυο να πανηγυρίσουν για δήθεν δικαίωση του κ. Παπανδρέου, ενώ ουσιαστικά η απόφαση είναι ακριβώς το αντίθετο και δεύτερον για να εξηγήσουμε ότι εμείς όχι απλώς δεν ζητάμε συγγνώμη από κανέναν αλλά θα τους κυνηγήσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για την εμπλοκή τους στην παράδοση της χώρας στον μηχανισμό στήριξης και την εξαθλίωση των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου