Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

Χα, χα , να το δούμε και αυτό...Ο Καρατζαφέρης επιστρέφει στην ΝΔ ;


Μέχρι στιγμής ο πρόεδρος δεν το διαψεύδει. Αντίθετα , έχει αρχίσει τiς εξυπνακίστικες και σιβυλλικές δηλώσεις:
 
Πρέπει όλοι σε αυτόν τον τόπο να σκεφτόμαστε με γνώμονα όχι το συμφέρον των κομμάτων, αλλά το τι υπηρετεί το Έθνος. Ο ΛΑΟΣ μένει σταθερός στο δόγμα: "εν οίδα, την πατρίδα".
.................................................................................................................................................................

Αμοιβαία ανοίγματα πραγματοποιούν οι πρόεδροι της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, Αντ. Σαμαράς και Γ. Καρατζαφέρης, τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στην επιστροφή του δεύτερου στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος.
Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έδωσε το στίγμα των δικών του προθέσεων, με δήλωση την οποία έκανε στο «Εθνος της Κυριακής» για το συνέδριο της ΝΔ που θα γίνει τον Ιούνιο, αλλά και τον ρόλο που αυτό θα πρέπει να διαδραματίσει στις εξελίξεις στην κεντροδεξιά. «Το συνέδριο της ΝΔ δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα συνέδριο που θα χαράξει προοπτική μιας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου. Η -μια απο τα ίδια- θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους», σημείωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς προσανατολίζεται να προσκαλέσει τον κ. Καρατζαφέρη στο συνέδριο, σε μια κίνηση που μπορεί να εκληφθεί και ως "πολιτικός αρραβώνας". Σε ερώτηση για το εάν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα παραστεί στο συνέδριο του Ιουνίου, «κύκλοι» του κόμματος ανέφεραν: «Ο πρόεδρος ούτε αφελής είναι ούτε στείρα αντίληψη έχει για τις απαιτήσεις του σήμερα».
Από http://www.imerisia.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου