Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Διαμαρτυρία Κυριακή 26 Μαΐου.


Τέτοιους «ευαίσθητους» «ενσωματωμένους» δημοκρατικούς σαλαφιστές τζιχαντιστές θέλουν να προστατεύσουν η κεντροαριστερά, ο Ρουπακιώτης και η δεξιά Σαλώμη.

Γενειοφόρος από τη Βόρεια Αφρική περίπου 30 χρονών που φορούσε αραβικό ένδυμα κάτω από το μπουφάν του, μαχαίρωσε στο λαιμό έναν Γάλλο στρατιώτης που περιπολούσε στην περιοχή La Defence στο Παρίσι.

Η Στοκχόλμη καίγεται για έβδομη κατά σειρά νύχτα από τους μουσουλμάνους - Επεκτάθηκαν οι συγκρούσεις και σε 2η πόλη . Η κυβέρνηση της Σουηδίας σκέφτεται να αναπτύξει στρατιωτικές δυνάμεις για την καταστολή των σουνιτών ισλαμιστών.

Για αυτό εμείς λέμε, «Όχι» στο «στέκι» των σουνιτών τρομοκρατών. Για αυτό θα είμαστε Ολοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην Καρδιά της αρχαίας Αθήνας .

Αύριο, Κυριακή 26 Μάιου στις 19:00 (στο σταθμό Μετρό του Ελαιώνα) μαζί με την κίνηση πολιτών «Ενάντια στο τζαμί», μαζί με τους κατοίκους της περιοχής το «Εθνικό Μέτωπο».
Για να αντισταθούμε στην ισλαμική και τουρκική διείσδυση, στην βίαιη μεταβολή της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική, και στα νομοθετήματα που θέλουν τους Έλληνες ραγιάδες των διεθνών κέντρων και ποινικοποιούν την αντίστασή τους σε αυτά.
 
http://deltio11.blogspot.gr/2013/05/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου