Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Εδώ και τώρα να ματαιώσουμε το Τζαμί των τρομοκρατών στον Ελαιώνα
 

 
του Σπύρου Χατζάρα

Η Αθήνα δεν είναι μουσουλμανική πόλη και δεν θα γίνει, και δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε την ανέγερση Τεμένους στην Καρδιά της Αρχαίας Αθήνας, δίπλα στην ελιά του Πλάτωνα,(που την έκοψαν για καυσόξυλα). Και δεν μπορούμε να ανεχθούμε να γίνει το Τζαμί πριν ολοκληρωθεί στην πρωτεύσασα της Ελεύθερης Ελλάδας, ο Ναός, στο όνομα του Σωτήρος Χριστού, που περιμένει 184 χρόνια.

Οι «πολυπολιτισμικοί», δηλαδή το «συνταγματικό τόξο», η Φιλελεύθερη «δεξιά» , το Φιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ η Φιλέλευθερη ρεπούσεια ΔΗΜΑΡ, και οι Φιλελεύθεροι του Σύριζα και της ΚΚΕ Ltd, με την υποστήριξη του Τζερώνυμο, δημιουργούν στην καρδιά της Αθήνας, με διαδικασίες εξπρές ένα προγεφύρωμα για κάθε λογής πράκτορες και εξτρεμιστές του «Βαχαμπίτικου Τόξου», που έδρασε στη Λιβύη και τη Συρία.

Ο κ. Ζήμενς -Σαμαράς είχε δεσμευτεί προς τους «έξωθεν» από τον Σεπτέμβριο, για την κατασκευή σουνίτικου Τεμένους στην Αθήνα, για τους 30.000 νομιμοποιημένους μουσουλμάνους, και σήμερα δημοσιοποιήθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή του τζαμιού σε οικόπεδο του πολεμικού ναυτικού στον Βοτανικό, προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου ευρώ, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και οι 150.000 ευρώ για τη μελέτη αναμόρφωσης και κατασκευής, τα οποία έχουν ήδη δοθεί από άλλον κωδικό.

Βλέπεται μετά από 3500 αυτοκτονίες θυμάτων των τραπεζών και τις κρίσης και ενώ νέος γύρος περικοπών μισθών και συντάξεων ο προστάτης του συνταγματικού τόξου Αλλάχ , βρήκε λεφτά για την δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.
Η «απαίτηση» για το Τζαμί , είναι πολιτική και εκφράζει την ισλαμική κατάκτηση της πόλης μας, και η ανέγερση του τεμένους συνδέεται με την εξυπηρέτηση του τεραστίου εμπορικού κέντρου που θα δημιουργηθεί στην περιοχή. Το Τζαμί , δεν εξυπηρετεί «θρησκευτικές ανάγκες», διότι αφ ενός οι μουσουλμάνοι προσεύχονται παντού με ένα χαλί, και αφ εταίρου, υπάρχουν ήδη, 120 προσωρινά Τζαμιά στην Αθήνα, στα δυτικά προάστια, πέριξ του Πειραιά και σε άλλες περιοχές, για τους (προσωρινά) διαμένοντες στην Αθήνα μουσουλμάνους. Οι τοπικές κοινωνίες αντιμετωπίζουν συνήθως τους χώρους αυτούς που λειτουργούν ως χώροι πρώτης υποδοχής λαθρομεταναστών, με πολύ δυσπιστία καθώς η συμβίωση με αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύ δύσκολη, και υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τη βρωμιά, τα ποντίκια, τους κοριούς που τους ακολουθούν, και αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πληροφορίες για συσχετισμό αυτών των χώρων με παραβατικότητα σοβαρής μορφής.

Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης με σημερινή του δήλωση εκτιμά ότι με δεδομένα τα προβλήματα που δημιουργούνται από την ύπαρξη ενός Τζαμιού μέσα σε μια πυκνοκατοικημένη αστική-χριστιανική περιοχή, είναι ανάγκη να δημιουργηθεί άλλο τζαμί, σε διαφορετικό χώρο, εκτός των ορίων του Δήμου Αθηναίων, σε καταλληλότερο χώρο.

Η Προσφυγή του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στο ΣτΕ κατά της συνταγματικότητας των αποφάσεων των υπουργείων Παιδείας και Υποδομών για την κατασκευή του Τεμένους των Σαλαφιστών στην Αθήνα θα συζητηθεί την Παρασκευή το πρωί. Νομίζω ότι μπορούμε παρά τις επιμέρους διαφορές μας όλοι οι Πατριώτες μαζί να αποτρέψουμε αυτό το εθνικό έγκλημα. Το δίκιο, η Ιστορία και οι Έλληνες είναι μαζί μας.

http://deltio11.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Αθηναιοι , σφαξτε γουρουνια (βραδυ) στο Βοτανικο ,ακριβως εκει που κτιστει το τζαμι , καμμια 10ρια , και αφηστε τα σφαγμενα , να τα δουν τα τσοντοκαναλα και οι ισλαμοφασιστες , να δουν οτι ο χωρος που θελουν οι εβραιοδουλοι μασονοι πολιτικοι μας να κανουν τζαμι , οτι ειναι οριστικα και αμετακλητα ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ . Καντε το τωρα αν θελετε να μη γεμιση τζαμια η Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή