Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Ο χαβαλές της Χ.Α έγινε "ντοκουμέντο" για το ΒΒC ...:)


Ο βρετανικός ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε ηχητικό ντοκουμέντο από συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, στην οποία εισέδυσε μυστικά ο δημοσιογράφος του BBC World Service Τιμ Φρανκς.
Ενας από τους ομιλητές, ο οποίος σύμφωνα με το BBC φέρεται να είναι στέλεχος του κόμματος, αναφέρεται ειρωνικά στην επίθεση που δέχθηκε ο Δημήτρης Στρατούλης, λέγοντας:

«Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νεότερα μέλη της Χρυσης Αυγής που είναι μόνο για φωνές και μαγκιές. Τρεις από αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα χωρίς να του κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, χωρίς να του σπάσουν καν τα γυαλιά. Τι ντροπή!».


H ανακοίνωση της Χ.Α

«Η φαιδρότητα των λασπολόγων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος βρίσκεται στο ζενίθ. Προφανώς κατατρομοκρατημένοι από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και την δυναμική στην ελληνική κοινωνία εφευρίσκουν φαιδρότατα και κακόγουστα σενάρια για να "χτυπήσουν" το Κίνημα μας. Αυτό που καταφέρνουν βέβαια είναι να γελάει ο κάθε πικραμένος... Η τελευταία ανακάλυψη ήρθε από το "έγκυρο" κι "αντικειμενικό" BBC με το ηχητικό από τα... άδυτα της Χρυσής Αυγής. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ακούγεται μια φωνή - ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ - να κάνει χαβαλέ και να "ψέγει" τους νέους Χρυσαυγίτες που χτυπούσαν για μισή ώρα τον Στρατούλη και δεν του άφησαν ούτε ένα σημάδι.
» Είναι περιττό (αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας άτομα και εννοούμε τους εγχώριους δημοσιογράφους που αναπαράγουν την είδηση ως ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) να τονίσουμε πως προφανέστατα η άγνωστη φωνή από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής κάνει πλάκα κι ειρωνεύεται τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Στρατούλη για δολοφονική επίθεση από Χρυσαυγίτες. Εξάλλου, πώς αλλιώς θα έβγαινε ο βουλευτής του Σύριζα, που έχει ήδη μηνυθεί για συκοφαντική δυσφήμηση, να λέει τις μπαρούφες του χωρίς να έχει πειραχτεί ούτε η χωρίστρα; Επιπλέον, την ώρα που γίνεται η πλάκα για το "επεισόδιο Στρατούλη" όσοι ακούνε, ξεσπούν σε γέλια, ενδεικτικό του ύφους και του κλίματος που επικρατούσε κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του... συγκλονιστικού ντοκουμέντου.
» Τέλος, αναμένουμε ακόμη να γίνει επιτέλους η έρευνα στα βίντεο από τις κάμερες του ΟΑΚΑ και να παρθούν οι μαρτυρίες, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση της εν λόγω επίθεσης και να αποκαλυφθεί η φαιδρότητα των ισχυρισμών του βουλευτή Στρατούλη. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου