Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

«Αυτή η συμμορία έπρεπε ήδη να είχε συλληφθεί»

Επίθεση εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και αναφερόμενος στις εξελίξεις με τη λίστα Λαγκάρντ είπε:
 «Ο κ. Παπακωνσταντίνου και αυτή η συμμορία έπρεπε ήδη να είχε συλληφθεί. Δεν είναι η πρώτη πλαστογραφία η οποία κάνει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπακωνσταντίνου και η συμμορία που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο έχουν παρανομήσει και έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα. Αυτή τη φορά δεν μπόρεσαν απλώς να το κρύψουν».

Μάλιστα ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και σε συζήτηση στη βουλή που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου όντας ακόμη υπουργός Οικονομικών τονίζοντας:

«Οταν του θέτω τα θέματα αυτά του κ. Παπακωνσταντίνου λέει ότι αυτά τα οποία λέω εγώ σαν ανεξάρτητος τότε βουλευτής διαγραμμένος από την ΝΔ, είναι σενάρια τα οποία τα
παίζουν περιθωριακά μπλογκ και μάλιστα είναι τζάμπα μαγκιές. Τώρα να τον δω που θα πάει να κάνει τον βαρύμαγκα στον Κορυδαλλό, τι σημαίνει τζάμπα μαγκιές».
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=198709&catID=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου