Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Ιδού ο λόγος που δεν έγινε η εξεταστική για το μνημόνιο Ι

Ιδού ο λόγος που δεν έγινε η εξεταστική για το μνημόνιο ΙΜην το παιδεύετε με βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις. Τα πράγματα είναι απλά:


Έλα μωρέ τώρα. Τι εξεταστική; Κατ' αρχάς θα θέλει διάβασμα και ποιος έχει τώρα όρεξη για διάβασμα; Από την άλλη θα πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήσεις και μετά από τόσους μήνες ποιος θυμάται τώρα να πούμε; Και στο τέλος-τέλος θα πληρωθούν ή θα πρέπει να κουβαλιούνται τζάμπα και βερεσέ στη βουλή; Και τώρα με την κρίση, έπεσαν και οι βουλευτικοί μισθοί και μη νομίζετε, δεν βγαίνουν οι άνθρωποι. Για την ψυχή των πεθαμένων τους πάνε και γίνονται βουλευτές. Όφου μωρέ, τι να τα σκαλίζουμε; Περασμένα ξεχασμένα. Εξάλλου το Πανελλήνιο ΣΟΚ και η Νέα Δεινοκρατία είναι φιλαράκια κολλητά και ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται.

Τι θέλετε μωρέ; Να βγάλει ο φίλος το μάτι του φίλου; Και μετά να λέτε ότι καταρρέουν οι αξίες και δεν υπάρχει φιλιά και ότι όλα είναι για το συμφέρον; Οι Έλληνες έχουμε τιμή και δεν προδίδουμε τους φίλους. Εκτός κι αν είναι να τους δώσουμε στους Γερμανούς, οπότε αλλάζει το θέμα, γιατί και οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.

έξοχο σχόλιο αναγνώστη στο taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου