Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Ο μοναδικός βουλευτής της ΔΗΜΑΡ που υπερψήφισε την τροπολογία


Όχι στις συντεχνίες και ναι στην τροπολογία ένταξης των "ευγενών" ταμείων στον ΕΟΠΥΥ μαζί με τους υπόλοιπους πολίτες ψήφισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ κ. Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος διαφοροποιήθηκε από το κόμμα του.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κρύφτηκε στην ψηφοφορία και απείχε(!!!) όπως και ο Βαγγέλης Βενιζέλος ενώ εκτός του κ.Οικονόμου όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ αποφάσισαν να στηρίξουν τις συντεχνίες και το ταμείο τους καθώς ,προφανώς, θεωρούν τους δημοσιογράφους κυρίως "πιο ίσους" από όλους εμάς .
Ο Βασίλης Οικονόμου απέδειξε ακόμη μια φορά όπως και τότε που δεν είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο( μαζί με τους Δημαρά, Σακοράφα) σπάζοντας την κομματική πειθαρχεία στο ΠΑΣΟΚ ότι ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του έχει το θάρρος της γνώμης του και ασκεί τα βουλευτικά του καθήκοντα κατά συνείδηση, πράγμα για το οποίο δεν μας έχουν πείσει ακριβώς πολλοί εθνοπατέρες.
 

2 σχόλια:

 1. Ο Οικονόμου όντως είναι αξιόπιστος πολιτικός ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με αυτά που κάθε φορά πράττει ή λέει. Εκείνος ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ και οι λοιποί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν ψηφίσει τη δημιουργία του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να συμπεριλάβει όλους τους Ελληνες γιατί καταψήφισαν τη συγκεκριμένη τροπολογία ; Κάθε όριο γελοιότητας και ανυποληψίας έχει ξεπερασθεί στην Ελλάδα. Επι της ουσίας οι ευαγγελιζόμενοι την δικαιοσύνη και την ισότητα των Ελλήνων (ψευδοεπαναστάτες αριστεροί και γιαλαντζί πατριώτες ΑΕ) ψήφισαν την ανισότητα επιφυλάσσοντες στους "λειτουργούς" (και οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους) δημοσιογράφους ιδιαίτερη και προνομιακή μεταχείριση. Αφού λοιπόν τόσο διακαώς επιθυμούν να μην ενταχθούν στον ΕΟΠΥΥ και στους μηχανισμούς που προβλέπονται για τους λοιπούς Έλληνες θα πρέπει να κοπούν ΟΛΟΙ οι "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ" (δλδ λεφτά του κοσμάκη για λογαριασμό των λεβεντόπαιδων) πόροι (αγγελιόσημο κλπ) απο τα ταμεία τους και να αφεθούν να λειτουργήσουν μόνο με τις εισφορές τις δικές τους και τις αντίστοιχες εργοδοτικές και τότε ας απολαύσουν τους κόπους τους να δούμε πόσο καιρό θα αντέξουν και τι επιπέδου υπηρεσίες θα έχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. (δεν είναι πάνω ακριβώς στο θέμα αλλά δεν είναι άσχετο)
  διάβασε τι έλεγε η ΝΔ τον Μάιο του 12 για ΕΟΠΥΥ

  «Η λειτουργία του ΕΟΠΥΥ θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την ανθρώπινη ζωή αλλά πάνω από όλα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια εκατομμυρίων ασφαλισμένων»
  Η ΝΔ έχει συγκροτημένο σχέδιο, προκειμένου να αποκαταστήσει την ομαλή λειτουργία του ΕΟΠΥΥ, προχωρώντας σε ουσιαστικές δομικές αλλαγές αλλά και χρηματοδότηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή