Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτη δήλωση υπουργού. "Η τρόικα ζήτησε να εκκενώσουμε τα νησιά που έχουν λιγότερους από 150 κατοίκους" !!!! Ρε, δεν πάτε στον διάολο...


Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόϊκα από την ελληνική κυβέρνηση. Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.
 Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου,Κωστής Μουσουρούλης μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι ενώπιον των εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

«Σε συνάντηση που είχα με εκπροσώπους της Τρόϊκα ως υπουργός μου ζήτησαν να εκκενώσουμε τα ελληνικά νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό» είπε ο υπουργός: «Τους απάντησα άμεσα ότι δεν είστε καλά. Δεν το διαπραγματευόμαστε».

Η συζήτηση επί τους θέματος
μετά την άρνηση του υπουργού δεν συνεχίστηκε από τους τροϊκανούς όμως είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους αφού ζητούν να ερημώσουν ολόκληρες νησιωτικές περιοχές και ξεριζωθούν χιλιάδες οικογένειες.

«Πρότειναν ένα σύγχρονο ξεριζωμό. Δεν πάμε καλά» δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους σε πηγαδάκι.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=229286

2 σχόλια:

  1. Στο διάβολο; Μόνο; Κι ακόμα παραπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθώ (πολύ...) να είμαι "κόσμιος" και να μην γράφω αυτά που μου έρχονται στο στόμα :)

    Μόλις διάβασα ότι το υπουργείο οικονομικών διέψευσε την είδηση.Περιμένω να δω τι θα πει ο ίδιος ο Μουσουρούλης...αλλιώς απλα΄το οικονομικών προσπαθεί να τα μαζέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή