Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Στρατιώτης για ενάμιση μήνα (!) το alter ego του cool Αλέξη!ALTER EGO του Αλέξη Τσίπρα είναι εδώ και χρόνια ο (διευθυντής του πολιτικού γραφείου του) Νίκος Παππάς.

Όμως το τελευταίο διάστημα -και συγκεκριμένα αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουνίου -είχε χαθεί από το προσκήνιο. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από...
το ότι πήγε να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του. Όχι όμως σαν χιλιάδες άλλους νέους.

Αν και 37 ετών, έμεινε μέχρι τώρα εκτός Στρατεύματος ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού (!), ιδιότητα που, με βάση τον νόμο, του δίνει το δικαίωμα για μειωμένη εξάμηνη θητεία. Είναι επίσης πατέρας δύο παιδιών.

Ο κ. Παππάς παρουσιάστηκε λοιπόν στον Στρατό Ξηράς στην Τρίπολη στις 16 Ιουλίου (όπου, κατά πληροφορίες μας, πάντως, τον περισσότερο χρόνο του τον αφιέρωσε στο διάβασμα) και στη συνέχεια έκανε χρήση άλλης μιας προνομιακής διευκόλυνσης που του παρέχει ο νόμος.

Συγκεκριμένα, όσοι έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο έτος της ηλικίας τους μπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο της θητείας τους, αφού προηγουμένως υπηρετήσουν τουλάχιστον 45 ημέρες.

Ο πιο στενός συνεργάτης του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάστηκε, επομένως, να περιμένει πολύ ούτε να παραμείνει για καιρό ντυμένος στο χακί. Μόλις συμπληρώθηκε ο ενάμισης μήνας, εξαγόρασε τους υπόλοιπους 4,5 και πήρε άρον άρον το απολυτήριο του.

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, ο κ. Παππάς, αμέσως μετά την απόλυση του από τον Στρατό, πήρε το αεροπλάνο και πέταξε στη Θεσσαλονίκη για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες σχε¬ικά με την επικείμενη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Επίσης πήγε και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, όπου έτυχε να συζητείται, προχθές, στην «ώρα του πρωθυπουργού», ερώτηση του κόμματός του για την οικονομία...
(ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 02/09/2012 – Σ.Λ.)

http://staratalogia.blogspot.gr/2012/09/alter-ego-cool.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου