Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Το Bloomberg μας γύρισε... στη δραχμήΣάλος και αναστάτωση έχει προκαλέσει στους επενδυτές το Bloomberg που στα ενημερωτικά δελτία του για τις ισοτιμίες παρουσιάζει και κάτι που αποκαλεί «ελληνική δραχμή (μετά το ευρώ)».

Την ίδια στιγμή το Bloomberg στις πληροφορίες που στέλνει στους επενδυτές στην τέταρτη σειρά αναφέρεται στην ελληνική δραχμή (μετά το ευρώ). Οι πρώτοι που το «ανακάλυψαν» ήταν οι επενδυτές και οι χρηματιστές στο City του Λονδίνου. Ωστόσο, σύμφωνα με την Guardian, όσοι δοκίμασαν να πατήσουν για να δουν την ισοτιμία έλαβαν το μήνυμα: «η πρόσβαση σε αυτή την κατηγορία απαγορεύεται από τον πάροχο».Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το πρακτορείο παραδέχεται ότι πρόκειται για μία εσωτερική εργασία που ετοιμάζεται να ελέγξει.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει η Guardian, δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για μία υπηρεσία που έχει εδώ και καιρό το πρακτορείο ή είναι κάτι που αποφάσισε να ξεκινήσει τώρα. Άλλωστε στην ηλεκτρονική έκδοση του διατηρεί την ισοτιμία της δραχμής η οποία είναι ίση με 0,0029 ευρώ.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=150620&catID=11
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου