Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Έπεσαν οι μάσκες...Τα "ξαδελφάκια" ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβγαλαν κοινή ανακοίνωση μια μέρα πριν τις εκλογές...

Με ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ "καταδικάζουν επεισόδια από μέλη της Χ.Α στα Α.Λιόσια".

(το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση γίνεται ΜΙΑ ημέρα πριν τις εκλογές...και το αστείο της υπόθεσης είναι τα ...κροκοδείλια δάκρυα για τις δύο ελληνικές σημαίες που "ποδοπατήθηκαν", ίσως και ..."εκούσια" από μέλη της Χ.Α)
 
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ
16/06/2012

Χτες το βράδυ, Παρασκευή 15-06-2012 και ώρα 21:00, ομάδα κρούσης 25-30 Χρυσαυγιτών με μηχανές επιτέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία των Άνω Λιοσίων. Εκείνη την ώρα στην πλατεία βρισκόταν, όπως κάθε βράδυ, πλήθος κόσμου με τα παιδιά του. Αφού κύκλωσαν την πλατεία φωνάζοντας συνθήματα όπως «ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» κ.ά. αποβιβάστηκαν από τις μηχανές τους και, βρίζοντας απειλώντας και κραδαίνοντας λοστούς, μαχαίρια, σιδερογροθιές και κάθε λογής επικίνδυνο εξοπλισμό, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των εκλογικών περιπτέρων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των μελών και φίλων τους. Ολιγάριθμη αστυνομική δύναμη παρακολουθούσε διακριτικά κι απαθής τις απειλές και τους προπηλακισμούς τους από απόσταση 30 μέτρων για να μπουν τελικά 2 αστυνομικοί μπροστά τους παρακαλώντας τους να αποχωρήσουν. Φεύγοντας οι Χρυσαυγίτες κατέστρεψαν το μοναδικό άλλο περίπτερο κόμματος που υπάρχει στην πλατεία, αυτό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που δεν είχε παρόντες φίλους του κόμματός τους, ποδοπατώντας, μεταξύ άλλων, εκούσια ή ακούσια, και 2 ελληνικές σημαίες στο διάβα τους.
Αυτό το περιστατικό έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών απογευματινών μηχανοκίνητων περιπολιών τρομοκρατίας της ΧΑ στα Άνω Λιόσια και στις γύρω περιοχές.
 
Ακολουθούν μερικές προεκλογικές εξαγγελίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ
 
-Άμεση και μονομερή καταγγελία της δανειακής σύμβασης
 
-Άμεση έξοδος από το ευρώ, για να υπάρχει δημοκρατικός εργατικός – λαϊκός έλεγχος στην οικονομία και την κοινωνία συνολικά.
 
 -Γι’ αυτό και πρέπει να ολοκληρωθεί με την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση
 
-Πάγωμα των στρατιωτικών δαπανών και των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ώστε να σταματήσουν να σπαταλιούνται χρήματα για τις πολεμικές δαπάνες και τις μίζες.
 
-Άμεση νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και των προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα μας
 
-Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλες και όλους όσους βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια.
 
-Ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των μεταναστών. Ίσα δικαιώματα ντόπιων και μεταναστών. Όλοι οι μετανάστες στα συνδικάτα!
 
-Έξοδος της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ
 
-Διάλυση όλων των ειδικών αστυνομικών δυνάμεων – αφοπλισμός της αστυνομίας.
 
-Δεν μπορούμε να βαδίσουμε σε αυτόν τον δρόμο με στήριξη απλώς και μόνο σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου