Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Ρεζιλεύτηκαν για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ...Καμία σχέση με ακροδεξιά οργάνωση οι Έλληνες που συνέλαβε η αστυνομία για τον ξυλοδαρμό μεταναστών στο Πέραμα.

Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους οδηγήθηκαν στις 11.30 το πρωί στην Εισαγγελία Πειραιά οι 6 Ελληνες που συνελήφθησαν χθες για την άγρια επίθεση εναντίον μεταναστών στο Πέραμα. Στην εντατική του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ένα από τα θύματα της επίθεσης.

Οι 6 Έλληνες, 5 άνδρες και μια γυναίκα, που αναγνωρίστηκαν απο τα θύματα της επίθεσης κατηγορούμενοι από κοινού για βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς , διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων πήραν προθεσμία να απολογηθούν αύριο.


Φυσικά κανένας από τους συλληφθέντες δεν είχε μπλουζάκι της Χ.Α όπως κατήγγειλε το ένα από τα θύματα της επίθεσης..

 Και ούτε πήγε στο μυαλό των φωστήρων δημοσιογράφων αν υπήρχε πριν γίνει η επίθεση κάποιου είδους "παρεξήγηση" ή διαμάχη μεταξύ των μεταναστών και των Ελλήνων.
Δείτε τι έγραψε το Βήμα που δεν φημίζεται ότι έχει και ιδιαίτερη συμπάθεια στην ακροδεξιά..και αναδημοσιεύσε και το News247

«Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες δεν προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία άμεση σχέση τους με ακροδεξιά οργάνωση, ενώ δεν έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Την έρευνα διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.»Την ίδια ακριβώς πληροφορία είχαμε και εμείς και την οποία δημοσιεύσαμε.Βέβαια τα ΜΜΕ σύσσωμα...επειδή νομίζουν ότι έτσι χτυπάνε την Χ.Α κάνουν κακό στην ίδια τους τη χώρα.
Είναι οι ίδιοι που στρέφουν τον απογοητευμένο κόσμο από την εγκληματικότητα  να κάνει τέτοιες πράξεις νομίζοντας πως εφόσον τα κάνει η Χ.Α μπορούν να τα κάνουν κι αυτοί.

Βέβαια θα ήταν ηλίθιο να ισχυριστεί κάποιος πως έχει δώσει εντολή η ηγεσία της Χ.Α λίγες μέρες πριν τις εκλογές να πηγαίνουν τα μέλη της να δέρνουν όποιον είναι σκουρόχρωμος.


Τα δημοσιογραφικά κομματικά παπαγαλάκια και οι παπατζήδες των ΜΜΕ θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσουν για όλα τα κακά που έχουν κάνει σ αυτό τον τόπο.
Από το 89 μέχρι σήμερα έχουν κάνει εγκλήματα για να συνεχίζουν να τα παίρνουν από κόμματα και εργολάβους κάτω από το τραπέζι.
Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.Αρκεί να εκτελέσουν τις εντολές που έχουν.
Αυτοί και οι εργοδότες τους είναι οι πραγματικοί εγκληματίες.
Λειτούργησαν συστηματικά και μεθοδικά όλα αυτά τα χρόνια για να φτιάξουν ένα μπερδεμένο και ασεβή λαό,που το μόνο που τον νοιάζει είναι το πως θα περάσει καλά,με ποιο κόλπο θα πάρει διακοποδάνειο να κάνει 4 μέρες διακοπές στη Ψαρού και αν θα παίξει το τάδε μοντέλο σε τσόντα του Σειρηνάκη.


http://www.eglimatikotita.gr/

upd 15/6/2012
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι συλληφθέντες, που φέρονταν ως οι δράστες της επίθεσης εναντίον τεσσάρων Αιγυπτίων στο Πέραμα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του ενός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκεπτικό της απόφασης στηρίχθηκε στο γεγονός ότι οι Αιγύπτιοι στην προφορική τους κατάθεση για την αναγνώριση των δραστών έπεσαν σε αντιφάσεις.

Συγκεκριμένα, οι δύο έκαναν διαφορετικές καταθέσεις, ενώ ο ένας δεν αναγνώρισε κανέναν από τους συλληφθέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου