Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Mήνυση και αγωγή στον Καζάκη, από το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου.

Με ομαδική μήνυση αλλά και αστική αγωγή, αποφάσισε να απαντήσει στις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του προέδρου του ΕΠΑΜ,  Δ. Καζάκη, το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, με δεδομένη την πρόσφατη ψευδή και συκοφαντική δυσφήμιση του Κινήματος από τον κύριο αυτόν, μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού, «Ράδιο χωρίς FM», στις 5/4/2012 και σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο κ. Κακλαμάνο.
Σε μια φάση προεκλογική, με το Πατριωτικό Μέτωπο να αποφασίζει «τη μη συμμετοχή του στην αθλιότητα των στημένων εκλογών», χωρίς καμία προσωπική ή άλλη αναφορά του Κινήματος, κατά του ΕΠΑΜ και του Καζάκη, ο κύριος αυτός, επέλεξε να εξαπολύσει δημόσια και προσωπικά κατά του Πατριωτικού Μετώπου κατηγορίες, για διακίνηση μαύρου χρήματος από το ΠΑΜ, για δήθεν εντάλματα σύλληψης του Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρου Βιτάλη από τις Σερβικές αρχές και πολλά άλλα ψευδή και συκοφαντικά, ( Όλος ο απομαγνητοφωνημένος λίβελλος Καζάκη) στα οποία θα κληθεί να απολογηθεί πολύ σύντομα στη Δικαιοσύνη.
Υπενθυμίζουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο πως παρόμοιου περίπου τύπου κατηγορίες, εκτοξεύτηκαν κατά του κ. Βιτάλη πριν δύο χρόνια, από τον δημοσιογράφο Τάκη Μίχα.
Στην δίκη η οποία ολοκληρώθηκε στις 17/9/2010, ο κ. Μίχας, ζήτησε δημόσια και ενώπιον του δικαστηρίου συγγνώμη από τον κ. Βιτάλη, δήλωσε πως σέβεται την τιμή και την υπόληψή του και ότι στην πολυετή του έρευνα για τον πόλεμο στη Σερβία, δεν βρήκε τίποτε το επιλήψιμο, για τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Μετώπου.
Κατόπιν αυτής της δημόσιας και ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών δήλωσης του κ. Μίχα, ο κ. Βιτάλης, τιμώντας την διαδρομή του ως έντιμου Έλληνα πολίτη και κοινωνικού αγωνιστή, απέσυρε τη μήνυσή του.
Δυστυχώς όμως, απρόκλητα και για λόγους τους οποίους δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, ο Καζάκης, επέλεξε σε αυτήν την προεκλογική χρονική συγκυρία, να εξαπολύσει του ιδίου περίπου τύπου, ψευδείς και συκοφαντικές του επιθέσεις κατά του Πατριωτικού Μετώπου και του Προέδρου του.
Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, το οποίο γνωρίζει τον αγώνα του Κινήματος για να σταθεί απέναντι στις οικονομικές του υποχρεώσεις, χωρίς ποτέ να ζητήσει οικονομική στήριξη από κανέναν, παρά μόνον από τα μέλη του, δηλώνει με ομόφωνη απόφασή του την αποφασιστικότητά του, να οδηγηθεί ο Καζάκης, ενώπιον και της ποινικής αλλά και της αστικής  Δικαιοσύνης.  Με παράλληλη απαίτηση αποζημίωσης πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στο κοινωνικό δίκτυο Αλληλέγγυον.
Σχετικά με την υποψηφιότητα του Καζάκη στο ψηφοδέλτιο της κ. Δελιβάνη «ΟΧΙ», το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, καλεί τους Πατριώτες-Δημοκράτες, να σκεφθούν διπλά και τριπλά, που θα δώσουν την ψήφο τους. Πολιτικοί σαν τον Καζάκη, οι οποίοι χωρίς περίσκεψη και αιδώ στρέφονται με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές κατά του εντιμότερου Πατριωτικού – Αμεσοδημοκρατικού Κινήματος της χώρας, του Πατριωτικού Μετώπου, δεν θα πρέπει να έχουν θέση στο όποιο, έστω και με στημένες εκλογικές διαδικασίες, ελληνικό κοινοβούλιο.Πατριωτικό Μέτωπο

2 σχόλια:

  1. Τι άλλο θ' ακούσουμε θεούλη μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΔΗΚΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΛΕΦΤΑ....!!!!! ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ? Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ......!!! ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΤΟ 1.31.50 ΛΕΠΤΟ ΟΜΗΛΙΑ 12 ΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.... http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=flv_001f0185-237f-4128-ad48-b319bf1c6e1a&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb
    Ο ΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ…ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…Ο ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ….ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300, ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ….ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή