Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Οι ιερόδουλες με το AIDS παλεύονται. Η σύφιλη στον εγκέφαλο, με τίποτα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από δυο διαφορετικά γεγονότα της επικαιρότητας που φαινομενικά δεν έχουν καμμια σχέση μεταξύ τους:
Από τη μια οι φωτογραφίες των ιερόδουλων που μολύνθηκαν με τον ιό του AIDS, και από την άλλη η φωτογραφία από μια προεκλογική συγκέντρωση του στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλη η συζήτηση για το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα πρόσωπα των ιερόδουλων, όσο και σχετικά με την συν-ευθύνη όσων συνευρέθηκαν μαζί τους χωρίς προφυλακτικό.
Αντιθέτως, δεν υπήρξε και πολλή συζήτηση για την άλλη φωτογραφία, οπου διακρίνεται κάποιος με εμφανώς καμένο εγκέφαλο να …φιλάει το χέρι ενός πολιτικού απατεώνα. Ενός απίθανου αριβίστα που σε κάθε πέντε κουβέντες που λέει οι έξι είναι ψέματα. Και εκείνος, με προφανές Ναπολεώντειο σύνδρομο, σαν μια υπέρβαρη Μαρία Αντουανέτα και σαν εκκολαπτόμενος Χιτλεράκος απολαμβάνει αυτάρεσκα την “υποταγή” του υπηκόου του.

Δείτε τις δυο φωτογραφίες και απαντήστε στον εαυτό σας ειλικρινά:

- Ποιά φωτογραφία σας προκαλεί περισσότερο τρόμο; Δώδεκα ιερόδουλες με AIDS στο γκέτο της οδού Φυλής, ή μερικές χιλιάδες εκφυλισμένοι εγκέφαλοι διασκορπισμένοι ανεξέλεγκτα

http://amantomatimou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου