Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ “ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ”! OTE>Στα 306,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ το α’ τρίμηνο.

ΜΟΛΙΣ 400 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ 10% ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ MANAGEMENT ΣΤΗΝ DEUTCHE TELEKOM

Μόνο εμείς μιλήσαμε. Τώρα μιλούν και οι αριθμοί δείχνοντας το Εθνικό έγκλημα που συνετελέσθει εις βάρος του Ελληνικού λαού, κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, σε απόλυτη σιωπή. Η πορεία, συνηθισμένη: Κρατικοδίαιτοι πρασινοφρουροί έπεσαν σαν τις ακρίδες στον Εθνικό φορέα Τηλεπικοινωνιών, ίσως το νευραλγικότερο φορέα Εθνικής σημασίας. Τοποθετήθηκαν, έφαγαν με χρυσά κουτάλια, πήραν θέσεις κλειδιά.
Έπειτα, ήλθε ο εκσυγχρονισμός. Η μεγάλη κερκόπορτα. Η μετοχοποίηση και τα διοικητικά συμβούλια με τους αχυρανθρώπους που εκτελούσαν κατά γράμμα το σχέδιο.
Ακολούθησε το μεγάλο πλιάτσικο με τις περιβόητες συμβάσεις της Siemens. Υπουργοί, στελέχη του οργανισμού, όλοι μέσα στον βόρβορο της διαπλοκής, κομμάτιαζαν ένα περιουσιακό στοιχείο που ανήκει σε κάθε Έλληνα. Όλοι στην ορχήστρα με μαέστρο τον κύριο Χριστοφοράκο, ασελγούσαν πάνω στο κορμί της πατρίδας.
Και το τέλος ήλθε με τον Γιώργο Παπανδρέου που “πανηγύριζε” την ιδιωτικοποίηση του οργανισμού μόλις με 400 εκ. Ευρώ, εκχωρώντας το management στην Deutche Telekom. ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.
Γι’ αυτό το χρονικό του αίσχους δεν θα ακούσετε ούτε λέξη από τα καλοταϊσμένα παπαγαλάκια των ΜΜ”Ε”.
Πώς είναι δυνατόν, μέσα στην απόλυτη κρίση, ένας οργανισμός να καταγράφει καθαρά κέρδη 306,6 εκατομύρια Ευρώ μόλις σε ένα τρίμηνο, αλλά να έχει εκχωρηθεί αντί πινακίου φακής.
Απαξίωσαν λοιπόν τον ΟΤΕ οι σοσιαληστές, μοιράστηκαν τις μίζες της Siemens που τις πλήρωσε ο Ελληνικός λαός και τέλος τον εκχώρησαν. Εκχώρησαν κάθε επικοινωνία εντός Ελληνικού εδάφους σε ξένη δύναμη. Οι δήθεν τεχνοκράτες, οι τεμπελχανάδες κρατικοδιαιτοι, η ελεεινή συμμορία που γονάτισε την Ελλάδα.
http://olympia.gr/2012/05/11/ote-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου