Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Αμοιβή 270.000 για επικοινωνιακή προβολή του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ακόμα και «επικοινωνιακές» συμβουλές ζήτησε να πάρει ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, από τον...Νίκο, ένα πρόσωπο του οποίου το επώνυμο παραμένει άγνωστο. Από το αρχείο του Ακη Τσοχατζόπουλου προκύπτει ότι ο «Νίκος» υπέβαλε πρόταση στον πρώην υπουργό για επικοινωνιακή επίθεση σε έντυπα και διαδικτυακά σάϊτ με στόχο να βελτιώσει την εικόνα του.
Η πρόταση περιλαμβάνει συνεχείς εμφανίσεις επί 18 μήνες στα ΜΜΕ και συγκρότηση ειδικής ομάδας εργασίας δημοσιογράφων με αποστολή να εξωραϊσει την εικόνα του Τσοχατζόπουλου. Προτείνεται μάλιστα να υπάρχει ένα παραπολιτικό σχόλιο ανα 20ημερο σε 13 έντυπα και περίπου 15 σάϊτ και μπλογκ.


Για την 18μηνη συνεργασία ο «Νίκος» ζητάει αμοιβή 270.000 ευρώ. Το 30% εξ αυτών απαιτεί να καταβληθούν με την υπογραφή του συμφωνητικού. Ο «Νίκος» υποβάλλει παράλληλα στο Τσοχατζόπουλο και πλάνο πολιτικής παρέμβασης με τη διενέργεια ακόμη και δημοσκοπήσεων με κατευθυνόμενα ερωτήματα για «τα πολιτικά παιχνίδια και τις σκευωρίες κατά πολιτικών από συγκεκριμένα συμφέροντα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου