Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Κόψτε ρε το δούλεμα...Οι πολιτικοί,λέει, δεν πήγαν σε στρατόπεδα για να γλυτώσουν οι φαντάροι τις αγγαρείες...

Ο Αβραμόπουλος αποφάσισε να μην πάει τη Κυριακή του Πάσχα σε στρατόπεδο. Η απόφαση, λένε δεν οφείλεται σε λούφα για να κάνει ο ίδιος Πάσχα αλλά στο γεγονός ότι αναγνωρίστηκε πως όπου και να πάει οι στρατεύσιμοι θα τη πληρώσουν.
Όποιος έχει υπηρετήσει ξέρει τι σημαίνει να είσαι Πάσχα σε στρατόπεδο που έρχεται κάποιος επίσημος. "Λιώνεις" στην αγγαρεία. Και τελικά τι κερδίζει ο στρατεύσιμος; Τσουγκρίζει κόκκινο αβγό με το υπουργό και πρέπει και να χάσει.
ΑΠΟΡΙΕΣ:Οι ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ - ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ που θα πάνε σε στρατιωτική μονάδα είναι ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ;;;
Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ σκέφτεται τις αγγαρείες;; δεν ήταν ο μόνος ΥΠΕΘΑ που επιθεώρησε πλήρες διακλαδικό άγημα νυχτιάτικα όταν ανελάμβανε καθήκοντα;;;Οι πολιτικοί φοβήθηκαν και τα στρατόπεδα...Υπό τον φόβό των αποδοκιμασιών και των επεισοδίων οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων δεν επισκέφθηκαν στρατόπεδα για να ανταλλάξουν πασχαλινές ευχές με τους στρατιώτες. Εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος τήρησε την παράδοση και επισκέφθηκε την 2η μονάδα καταδρομών στην Νάουσα, οι Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για πρώτη φορά και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο απέφυγαν να επισκεφθούν στρατόπεδα και να τσουγκρίσουν κόκκινα αυγά με τους στρατιώτες.Υπό τον φόβο των αποδοκιμασιών και των επιθέσεων που δέχονται οι πολιτικοί το τελευταίο διάστημα οι επικοινωνιολόγοι των δύο επιτελείων πρότειναν σε Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά να μην συνεχίσουν φέτος την παράδοση των στρατοπέδων. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι λόγο της κρίσης έχουν σταματήσει τα πασχαλινά γλέντια από πέρσι στα στρατόπεδα. Ωστόσο τέτοια ημέρα πέρσι ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε επισκεφθεί το στρατόπεδο στην Τρίπολη. Εκείνο που φοβήθηκαν περισσότερο ήταν η αντίδραση που μπορεί να είχαν οι γονείς των φαντάρων αλλά και οι ενδεχόμενες συγκεντρώσεις των πολιτών έξω από τα στρατόπεδα.
http://armyalertnews.blogspot.com/2012/04/blog-post_7876.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου