Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ: ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!Επειδή εμείς μιλάμε πάντα με στοιχεία και ποτέ δεν λασπολογούμε κινούμενοι από προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, αφιερώνουμε αυτό το βίντεο στον τέως (;) πρασινοφρουρό, "ανεξάρτητο πατριώτη" και νυν κομματόσκυλο του Λαος, Σπύρο Χατζάρα:

 
 
Συγκεκριμένα, στο απόσπασμα αυτό που είναι από εκπομπή του πέρυσι τον Μάιο, ο Χατζάρας υβρίζει, ειρωνεύεται και αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο Καρατζαφέρη στην ψήφιση του Μνημονίου, στη σχέση του με ξένες μυστικές πηρεσίες και στην εσχάτη προδοσία του εθνικού αγώνα εναντίον του λαθρονόμου ιθαγένειας!

Τον αποκαλεί "κωλοτούμπα", "αρλούμπα", "ανόητο", "προδότη", "πολιτικό της πλάκας" και άλλα πολλά τέτοια...κοσμητικά επίθετα, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΓΛΕΙΦΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (ΠΑΛΙΟ) ΚΑΡΕΚΛΑ!!!

Αυτός ο άνθρωπος, ζητάει την ψήφο σας: Και όχι μόνο αυτό, αλλά συκοφαντεί χωρίς στοιχεία και όσους του υπενθυμίζουν τις κωλοτούμπες του!

Γεια σου ρε μεγάλε "υπερπατριώτη" που...δεν έχεις χορηγό! Κατάφερες να ξεπεράσεις σε γελοιότητα, καραγκιοζιλίκι και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ακόμα κι αυτόν που μέχρι πρόσφατα έβριζες, τον Καρατζαφέρη!
Μας περνάς για ηλίθιους, προφανώς. Ευκαιρία στις Εκλογές να σου αποδείξουμε το αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου