Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΤΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ!
Στο αποκαλυπτικό έγγραφο που παρουσιάζουμε, το "θύμα" της...φασιστικής επίθεσης Πέτρος Ευθυμίου καταθέτει ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ σε δίκη Σαιεντολόγων το 1999! Μαζί του, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Μιχάλης Σταθόπουλος και άλλα...σημιτικά "μπουμπούκια" που ανταμείφθηκαν για τις "υπηρεσίες" τους με υπουργικούς θώκους την τετραετία 2000 - 2004!

Διαβάστε περισσότερα εδώ. Θυμίζουμε, πως η Σαηεντολογία ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, με την δικαστική απόφαση να αναφέρει μεταξύ άλλων:

«... Απεδείχθη με πληρότητα, ότι το καθού και εκκαλούν είναι μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις, πού στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπο, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ' επίφαση προκειμένου και αποκλειστικά να προσελκύσει μέλη, τα όποια στη συνέχεια υφίστανται, με όλες τις προαναφερθείσες διαδικασίες και θεωρίες, πλύση εγκεφάλου, με ανώτερο σκοπό τη δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης, αλλά και την ελαχιστοποίηση των αντιρρήσεων (βασικές θέσεις των θεωριών του ιδρυτή), έτσι ώστε να βρισκόμαστε πλέον ενώπιον άβουλων όντων, τα όποια έχουν χάσει τη δυνατότητα λήψεως αποφάσεων ως καταστάλαγμα της ελεύθερης βούλησης τους, εφόσον έχουν ήδη περάσει από όλα τα στάδια των διδασκαλιών της και με την κατάλληλη περαιτέρω επεξεργασία γίνονται πλέον δεκτικά στις «αλήθειες», πού εφαρμόζει, χωρίς όμως, να έχουν τα κίνητρα για να τις εξετάσουν και αξιολογήσουν. Ενόψει αυτών, το εκκαλούν σε καμμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται να επικαλείται παραβίαση των δικαιωμάτων τόσο της θρησκευτικής ελευθερίας...».
Αυτός είναι ο Πέτρος Ευθυμίου: Υπερασπιστής της ανθελληνικής κι αντιχριστιανικής γκρούπας των Σαιεντολόγων και συνυπεύθυνος για το κατάντημα της χώρας, που έχει το θράσος να μας κάνει και...μαθήματα Δημοκρατίας!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου