Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Σκάνδαλο - Η κασέτα ντοκουμέντο , ακούστε την !

Ακούστε το ηχογραφημένο υλικό , που διέρρευσε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο epivitor.blogspot.com
«Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.

Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις;
Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτάνας. Και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.
Μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμιέσαι του Δαλούκα.
Ότι είσαι μουνόπανο! Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις;
Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω.
Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά».

ubdate: Σε δηλώσεις του ο Μπέος εμμέσως παραδέχτηκε ότι αυτός μιλάει  και υπαινίχτηκε ότι απευθύνεται στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικ. Πατέρα! Που με τη σειρά του αρκέστηκε σε ένα «ουδέν σχόλιον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου